Hirdetés

Csalók elleni védelem a Crysis 2 multiban, valamint új előzetes

|

Lehet, hogy nem lesznek csalók a végleges Crysis 2 multiban?

Hirdetés

A Crysis 2 demo PC-s változatának kiadása után alig pár nappal (órával?) később már megjelentek a csalók. A Crytek viszont bekeményít!

Azt nyilatkozták ugyanis, hogy a demóból ugyan kimaradt, de a végleges verzióban lesz csalásvédelem! A hivatalos weboldalon ezt tették közzé: "A pihenésnek köszönhetően - annak ellenére, hogy a demóban nem voltak benne ezek az alkalmazások - csapatunk egy ideje különböző csalás ellenes módszereken dolgozik, amik a kiskereskedelmi forgalomba kerülő példányokban fognak bemutatkozni." Ezeket még nem jelentették be pontosan (érthető, hiszen páran már most el kezdenének gondolkodni a feltörésén).

A Crytek még hozzátette, hogy a fejlesztők "egy csalás-mentes közösségre törekszenek". Teljesen egyetértek velük, reméljük sikerül kivitelezniük a dolgot.

Undorító és gyáva dolog, amikor valaki wall/speed-hackkel, vagy aimozik, esetleg mást mível játék közben. Mi értelme úgy játszani? Sem a saját, sem a mások képességei nem mérhetőek fel csalás mellett, így értelmét veszti a multiplayer: szórakozva versengés, versengve szórakozás. Hajrá Crytek, hajrá Crysis 2!

Itt pedig az új előzetes, ami azt kéri mindenkitől, legyen gyors!

Megjelenés március 22-én, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, valamint ajánlom figyelmetekbe a márciusi GameStar-t, hasábjain ugyanis remek tesztet olvashattok Disorder kolléga tollából!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)