Hirdetés

Csernobili hódeszkázás

|

Snowboarddal száguldozni és mutánsokat ölni mind-mind jó móka, amivel mellesleg a Játéközön.hu is szolgál

Hirdetés

Kedves egybegyűltek! Elmaradhatatlan napi Játéközön.hu ízelítőnk keretében hadd ajánljak figyelmetekbe újabb mesés két játékot! Az elsőt azért gondoltam, hogy enyhítsem valamelyest a mindannyiunkban ott lappangó "sokadik tél, hó nélkül" szindrómát. A Downhill Snowboarding 3 erre pont alkalmas! Higanymozgású emberünk oktató nélkül vág neki a hajmeresztő lejtőnek, a figurák végrehajtása és a pályák teljesítése után kapja a pontokat és amelyeknek köszönhetően később új pályák, karakterek valamint extrák válnak elérhetővé. Már alapból ez is jó móka, de nekem mégis az elszámított ugrások után elszenvedett káros külső behatások tetszenek a legjobban. Deszkára föl!

 

snowboard.jpg

* * *

Csernobilban eddig mindig nyüzsgő élettel találkozunk, bármikor is jártunk arra. Mutáns vérlepkék szállnak hulláról hullára, elfajzott disznócsordák dagonyáznak a radioaktív gépolaj-pocsolyákban, és kedvesaranyos' anomáliák várják az arra tévedő stalkereket. Hmmm... Veszek is egy telket itt! De előtte ajánlom figyelmetekbe a Kilroy Chernobyl Farms kiváló játékát, amiben a már taglalt helyszínen kell rendet tennünk, természetesen stukkerrel.  3D-s TPS ő kérem, amiért igényel némi Shockwave támogatást. Sok története nincs, de nem is ezért szeretjük. Hanem mert sok a fegyver, még több a mutáns, és amazonunknak is csinos a feneke. Irányítani a klasszikus WASD+egérrel lehet, életerőre, lőszerre, minimapra pedig odafigyelni!

 

killroy.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)