Hirdetés

Csillagfényes jó éjszakát a nyár első napján, szerdán!

|

Eltelt június elseje, nem szakadt ránk az ég, de pechetek van, mert sem Gyu, sem Mastigias nem ért rá, ezért ma velem kell lefeküdnötök, bármennyire is furcsán hangozzék.

Hirdetés

Mai top híreink választ adtak a tegnap előtt lezajlott aprócska vitára, melynek tárgya az volt, hogy mennyire régi hír az, ami 2-3 napos.

Kérem szépen, pontosan annyira, hogy első helyen a Carmageddon feltámadása végzett, mely mai keltezésű, de a második helyezett a pénteki Tetszetős közösségi média, illetve harmadik a májusi GS megjelenéséről szóló szösszenet.

Most pedig következzék az, ami miatt pechetek van, mégpedig a zenei válogatás. Most aztán kaptak Karda Beától kezdve Solymos Tónin át VV Agyatlanszőkéig mindent. Ez utóbbinak nem tudom, mi a neve, de ő az, akinek olyan igazi világbárgyúság tündököl az arcán és még egészen az elején kiesett, aztán valaki elhitette vele, hogy énekelni kell. Na mindegy, nem vagyok ennyire kegyetlen, de tény, hogy nem a megszokott hangzásvilág fog álmot hozni tündöklő tekintetetekre. Imádkozzatok hát, hogy többé ne kerüljek az esti zárás közelébe.

Ezt azért, mert zseniálisak voltak:

Ennél pedig az indítékot megértem, de a kivitelezéstől elhatárolódom:

Mostantól pedig no comment, de azért lesz egy-két durva stílusváltás

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)