Hirdetés

Csillagkép újra töltve!

|

Éppen csak elindult a 2008-as év, már is megérkezett a méltán híres Raidmax ház a Sagitta második kiadása.

Hirdetés

A tervezők egyértelműen az előlapra helyezték a hangsúlyt, hiszen elég markánsra sikeredett. A mágnesesen záródó, pajzs formára hajazó ajtó alatt, két igen méretes beömlő vonzza magára tekinteteket. Az oldallap nem sokban változott elődjéhez képest. Ugyanaz a sokszögekkel díszített ezüst szegélyes forma maradt meg
oldalában egy 80mm-es kék LED-es ventilátorral. Kék LED-es
120mm-es szélkeverő van az előlapon is. A markáns formák és a plexi oldallap miatt a Sagitta 2 nagyon jó alapja lehet egy átalakított gépnek.

 

 

sagitta.jpg
 

 

A belsőt tekintve csavarmentes rögzítéseket és egy 120mm-es LED-es
ventilátort találunk. A merevlemezeknek szánt rögzítő helyek kereszt irányban lettek elhelyezve, ezzel is megkönnyítendő a szerelési munkálatokat. Az újdonságból egyébként a héten érkezett meg az első szállítmány hazánkba, amire sikerült is lecsapnunk, így nálunk már megvásárolható a Sagitta 2-es verziója. További információ és megrendelés ügyében erre tessék!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)