Hirdetés

Csodálatos rajzfilmes FPS készül, ami Mickey egér korai éveit idézi

|

Ő persze nem zabált sajtot és nem lövöldözött másokra, de egyértelmű, honnan jött a Mouse ihlete.

Hirdetés

Még május környékén láthattuk először a Mouse-t, a Fumi Games lövöldözős játékát, ami leginkább egyedi látványvilágával hívja fel magára a figyelmet. Főszereplője egy magánnyomozó, aki nem fél revolvert, sörétest, vagy gépfegyvereket használni, hogy elbánjon gengszterekkel.

A játék külsejét egyértelműen az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették, még azon sem lepődnénk meg, ha a Disney-nek lenne egy-két szava erre, bár mivel 2024-től Mickey egér is közkincs lesz, mire a Mouse megjelenik, várhatóan a cég már semmit nem tehet majd.

Hirdetés

Alapvetően egyébként egy klasszikus shooter, amiben fegyverek, robbanószerek széles választékát, illetve nyers erőnket is használhatjuk a város megtisztítására, és power-upok is segítségünkre lesznek.

Ami az alábbi videóban látható, még csak egy kezdetleges változat, a megjelenést 2025-re várhatjuk, jelenlegi tervek szerint kizárólag PC-re, első körben legalábbis biztosan. Az ötletet értékeljük, és reméljük, a végére kész játék lesz belőle.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)