Hirdetés

Csodaszép lesz az Avatar: Frontiers of Pandora

|

James Cameron is büszke a Ubisoft játékára a gameplay előzetes alapján.

Hirdetés

Az Avatar: A víz útja brutális siker lett, így nem meglepő, hogy még nagyobb nyomás nehezedik a Ubisoftnál készülő Avatar: Frontiers of Pandora videojátékra, hiszen meg kell felelniük a rajongók által támasztott magas elvárásoknak. A Massive Entertainmentet azonban nem kell félteni, a Tom Clancy's The Division játékokkal megmutatták, hogy mire képesek és készül náluk egy ígéretes Star Wars is.

Várható volt, hogy az új Ubisoft Forwardon is szerepet kap az Avatar: Frontiers of Pandora, de arra nem számítottunk, hogy maga James Cameron is beköszön, pedig így történt. 

Hirdetés

A Ubisoft műsorát rögtön ez a nagyszabású projekt indította. Miután egy rendkívül hangulatos, gameplay jeleneteket is tartalmazó előzetessel meghozták a kedvünket a Snowdrop Engine-nel készülő videojátékhoz, Cameron elárulta, hogy a Frontiers of Pandora története az Avatar-filmek világában kapott helyet, azok eseményeihez kapcsolódik és mindenben segítik a Massive munkáját. A játék azonban saját sztorival és karakterekkel fog rendelkezni, az általunk irányított főhős rögtön különleges lesz, hiszen két világ gyermeke: na'viként született, de az RDA nevelte fel. Tizenöt évvel később kiszabadulunk a természetbe, és újra fel kell fedeznünk a gyökereinket, megtanulni, hogy mit jelent na'vinak lenni, valamint segíteni más klánoknak megvédeni Pandorát az emberektől. 

Egy hosszabb prezentációnak köszönhetően a játékmenete is kaptunk egy combosabb betekintést, amelyben szinte minden játékelem megmutatkozik: a felfedezés, a harcrendszer, a repülés, a kapcsolatteremtés más na'vikkal és sok minden más is. Akár kooperatív módban is végignyomhatjuk a kampányt egy pajtásunkkal. Ha ez így fog kinézni, az elképesztő lesz:

Az Avatar: Frontiers of Pandora még idén megérkezik, december 7-én számíthatunk rá PC, PlayStation 5 és Xbox Series X/S platformokra. Nektek hogy tetszik a játék?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)