Hirdetés

Csökkentett árral és más extrákkal tenné vonzóvá a Ubisoft a Rainbow Six: Extractiont

|

Minden eszközt bevet a kiadó, hogy sikeres legyen a bejelentésekor kedvezőtlenül fogadott új Tom Clancy játék.

Hirdetés

Egészen szürreális pillanat volt, amikor a nyáron alig egy hónappal a hivatalos leleplezést követően a Ubisoft bejelentette, hogy mégsem jelenik meg idén az eredetileg Quarantine alcímmel ellátott Rainbow Six: Extraction. A kiadó döntésében közrejátszhatott, hogy az első trailerek és gamepay bemutatók nem győzték meg igazán a közönséget. Sokakban támadt kétség a látottak alapján, hogy tényleg megéri-e egy teljes játék árát a Rainbow Six: Siege limitált ideig futott Outbreak módja által ihletett alkotás.

A Ubisoft is érezhette, hogy baj lehet még ebből, emiatt az elmúlt hónapokat az Extraction csiszolgatása mellett arra szánta, hogy kitalálja, miként lehet a borítékolható kudarcból sikersztorit faragni. Nem tudjuk, hogy felmerült-e a visszatérés a tervezőasztalhoz, mert a projekt kukázásánál csak a teljes átdolgozás lett volna költségesebb, ám a kiadó végül más megoldással rukkolt elő.

Hirdetés

Először is lecsökkentette a játék árát 40 dollárra/euróra (a Deluxe kiadás egy tízessel drágább), valamint hozzácsapta a Buddy Pass opciót, amivel platformtól függetlenül 14 napos próbakörre invitálhatjuk barátainkat. Emellett cross-platform támogatást kap az Extraction, így egyben marad a játékosbázis ahelyett, hogy széttöredezne. Továbbá az is lényeges szempont lehet vásárláskor, hogy minden későbbi tartalom ingyenes lesz.

A Siege-rajongók figyelmét gear szettekkel és véglegesen feloldott operátorokkal felkelteni kívánó Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction 2022. január 20-án jelenik meg (magyarán stimmel a korábban kiszivárgott dátum) PC-re, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra, valamint játszható lesz Amazon Lunán és Google Stadián is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)