Hirdetés

Csúcskategóriás AMD-s videokártya kell, ha ray tracinget akarunk látni a Resident Evil Village-ben

|

Ha fel szeretnénk dobni a játék látványvilágát, akkor nem mindegy, milyen GPU-t használunk.

Hirdetés

Ha nem történik csúszás, akkor tavasszal megérkezik a Resident Evil sorozat következő része, ami a Village alcímet viseli, és a hetedik számozott epizód cselekményét folytatja, így ismét Ethan Winters bőrébe bújhatunk majd. Habár sok rajongó figyelmét leginkább a játék hatalmas hölgye, Lady Dimitrescu ragadta meg, azért lesznek más látnivalók is a horrorkaland során, és a látványvilágon valószínűleg sokat is dob majd a ray tracing.

Hirdetés

A manapság elég felkapott technológia bizony elérhető lesz a Village PC-s változatában is, mivel nemrég kiderült, hogy az AMD a Capcommal karöltve hozza el azt a játékba az AMD Fidelity FX-effektusokkal együtt. Sőt, ha hihetünk a hardvergyártó weblapján lévő információnak, akkor a PC-s ray tracinghez konkrétan egy csúcskategóriás AMD Radeon RX 6800 XT videokártya az ajánlott, illetve egy AMD Ryzen 5 1600-as processzor.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Nvidia hardverei esetében is elérhető lesz-e majd a ray tarcing PC-n, de nem volna túlságosan meglepő, ha ideiglenesen AMD-exkluzív funkció lenne ez. Például a tavaly megjelent Godfall kapcsán is ez volt a helyzet. Továbbá az sem világos, hogy pontosan mely Fidelity FX-effektusok kerülnek bele a játékba.

Ti milyen videokártyával pörgetitek majd a Resident Evil Village-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)