Hirdetés

Nagyot bukott az Epic Mickey 2: The Power of Two

|

Párosan szép az élet - tartja a mondás, ez azonban nem mindig teljesül.

Hirdetés

A Disney nem lazsál az utóbbi időben, gondoljunk csak a Bosszúállók sikerére, a Lucasfilm felvásárlására, vagy a nemrég bejelentett Disney Infinity című Skylanders-szerű játékra.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy tévedhetetlenek lennének: a 2010-es Epic Mickey folytatása, az Epic Mickey 2: The Power of Two botrányosan szerepelt az amerikai pénztáraknál. A tavaly novemberben debütált alkotásból mindössze 270 ezer példány kelt el 2012 végéig, ami jóval kevesebb az Epic Mickey 1,3 milliós eladásához képest hasonló idő alatt.

Ráadásul az Epic Mickey 2: The Power of Two több platformon támadt egyszerre, míg elődje Wii-exkluzív volt. A játék tavaly november végén jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és Wii U-ra, PC-re pedig januárban kellett volna érkeznie. Warren Spector, a játék fejlesztője összesen négy részt szeretett volna készíteni a huncut kisegér kalandjaiból, de ezek után kérdéses, hogy ez a vágya teljesül-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)