Hirdetés

Csúszhat a Dead Space remake?

|

Ugyan még nincs hivatalos megjelenési dátum, egyes belsős infók szerint a csapat mindent el akar követni, hogy a játék hozza a Resident Evil 2 remake-jének a szintjét.

Hirdetés

Az Electronic Arts tavaly jelentette be, hogy készül a klasszikus sci-fi horror, a Dead Space remake-je, amiből ha minden jól megy, akkor a mai napon egy fejlesztői stream keretében kaphatunk is egy ízelítőt. 

Sajnos akármennyire jól is hangzik mindez, egyes belsős informátorok szerint idén már biztosan nem jelenhet meg a remake, ugyanis a fejlesztőcsapat nagyon magasra tette a lécet, legalábbis ami a minőséget illeti.

Hirdetés

Ugyan egyelőre sem az EA, sem pedig a Motive csapata nem utalt semmiféle konkrét megjelenési dátumra, Jeff Grubb újságíró belsős információi szerint a kiadó fejesei a közelmúltban egyre inkább elkezdtek afelé húzni, hogy a jövő évet célozzák, méghozzá azért, mert szeretnék biztosítani, hogy a játék megüti a Resident Evil 2 remake-jének szintjét, amiről ezen a ponton talán kijelenthető, hogy minden idők egyik legjobban sikerült remake-je.

Az elmúlt évek félresikerült megjelenései tükrében érthető az aggodalom és persze mindenképpen értékelendő, hogy a csapat hajlandó több időt szánni a fejlesztésre, mi pedig természetesen nagyon reméljük, hogy valóban sikerül majd egy olyan produktumot lerakni az asztalra, ami fel tudja venni a versenyt a Capcom kiváló remake-jével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)