Hirdetés

Csúszik a Deus Ex: Human Revolution megjelenése

|

Kiadója a következő pénzügyi évre tolta a Deus Ex: Human Revolution megjelenését.

Hirdetés

A Square Enix egyik közelebbről meg nem nevezett játékáról a közelmúltban alaposan leszedték a kritikusok a keresztvizet, ráadásul a kasszáknál is várakozáson alul teljesített, ezért a japán kiadóvállalat úgy döntött, még több energiát fektet fejlesztési kapacitásába, s egyúttal újabb hónapokkal toldja meg a Deus Ex: Human Revolution fejlesztési idejét, hogy a lehető legjobb minőségű játék legyen a procedúra végeredménye.



Egyrészt örömteli, hogy egy kiadó felismerte milyen fontos is lehet a minőség, másrészt elszomorító, hogy rajongóként várhatok tovább arra, hogy visszatérjek Földünk cyberpunk jövőjébe évtizedekkel a Denton testvérek társadalomformáló tettei előtt.
A Deus Ex: Human Revolution márciusra tervezett megjelenésére mostantól a 2011. április 1-től 2012. március 31-ig tartó pénzügyi év során számíthatunk.



Bizonyára felmerül a kérdés néhányotokban, hogy vajon melyik játékot okolhatjuk e döntés miatt. Nos, meg nem erősített pletykák szerint a Final Fantasy XIV MMO a ludas. Ezt támasztja alá a tény, hogy a Square Enix teljesen lecserélte a fejlesztőcsapatot, valamint meghosszabbította az ingyenes próbajáték időtartamát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)