Hirdetés

Csúszik a Fallout: London, ezúttal nagyon jó okkal

|

A fejlesztők leállították a hype vonatot, mielőtt az falnak rohant volna.

Hirdetés

Évek óta követjük már a Fallout London alakulását. Egy hatalmas projektről van szó, ami még az "átlagos", totális átalakítást végző modoknál is jóval mélyebb. Egy új helyszínt kapunk új tárgyakkal, küldetésekkel, szinkronizált NPC-kkel, sztoriszálakkal, és minden újdonsággal, amit egy modern Fallout címtől elvárhatnánk. A közeljövőben esélyünk sem lesz mondjuk a Fallout 5 kipróbálására, ezért ez a legnagyobb megjelenés, amire a közösség számíthat a következő néhány évben.

Nagyon fontos a fejlesztőknek, hogy minden zökkenőmentesen történhessen, de sajnos a Bethesda mindent felkavart. A stúdió április 25-re időzítette a Fallout 4 régóta várt újgenerációs frissítését, ami azt jelenti, hogy 2 nappal a Fallout London tervezett megjelenése után minden át fog alakulni. Ahogy azt a London vezetője, Prilladog is elmondta "ez bizony mindent el fog törni".

"Az F4SE-re épült játékrendszerek használhatatlanná válnak. Az egyedi UI elemek, küldetések, és a perk rendszerünk mind használhatatlan lesz. A rengeteg 2D-s művészeti anyag szintén."

Hirdetés

A srácok nagyon sajnálják, de így kénytelen eltolni a megjelenést. Arra is reagáltak, hogy a rajongók persze egyből alternatív megoldásokat keresnének: 

"Mielőtt fognátok a kapát kaszát, és elkezdenétek kiabálni, hogy 'hát mi tudjuk, hogyan kell megállítani a frissítést', véssétek az eszetekbe: ti tudjátok, hogy hogyan kell. A többség nem. Mi azt szeretnénk, ha mindenki élvezhetné a modot, amit összeraktunk nektek."

Amint megjött az újgenerációs csomag, Prilladog és a srácok azonnal beugranak a meló sűrűjébe, és szerelni kezdenek majd. Mindent helyre akarnak kalapálni, ezért nem is fogják elsietni a munkát. Nem tudják még pontosan mi vár rájuk, ezért nem is tudják, hogy egy nap vagy egy hónap lesz-e a mod kijavítása.

"Nem adunk most nektek egy másik csini megjelenési dátumot. Lehet, hogy 25-én már hozzuk is, lehet, hogy egy hónap múlva érkezik csak. Itt ül a játék és várja a javításokat. Amint megvan, már rakjuk is fel, de ja...a Bethesda. A Bethesda sosem változik."

Az április 23. egy jeles nap lett volna, hiszen aznap kezdődik a sztori, Szent György (az Egyesült Királyság védőszentje) napján. Sajnos így megcsúszik az egész, de legalább már az újgenerációs frissítések beépítésével, biztosan működő állapotban fogjuk megkapni a Fallout Londont.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)