Hirdetés

Csúszik a Fortnite következő szezonja

|

Nem nehéz kitalálni, hogy az Epic Games mi miatt döntött az új Fortnite móka késleltetése mellett.

Hirdetés

Többek között a CD Projekt RED, a Sony és a Rockstar Games után az Epic Games is igyekszik támogatni a rendszerszintű rasszizmus ellen felszólaló Black Lives Matter mozgalmat, amely azután indult el tüntetéssorozatok (és sajnos pusztítás) kíséretében, hogy egy az életéért könyörgő fekete férfi, George Floyd nyakán addig térdelt egy rendőr, amíg Floyd meg nem fulladt. 

Hirdetés

Az Epic blogposztja szerint elkötelezettek a Fortnite előrelendítése mellett, de hisznek az egyenlőségben, az igazságosságban, a sokféleségben, a befogadásban és abban, hogy ezek a politika felett állnak, ezért a Season 3 rajtját egyensúlyba kell hozniuk azzal az idővel, amit a csapat tagjai a magukra, a családjukra és a közösségükre való összpontosítással töltenek.

Ennek következtében eltolják a következő játékbeli esemény (The Device) és az új szezon (Chapter 2 Season 3) indulását is: előbbi június 15-re csúszott, utóbbi pedig június 17-kor veszi kezdetét. 

A közelmúltban kibányászott adatok és egy nemrég előkerült PlayStation 4 logó egyébként erősen utalnak arra, hogy az új Fortinte szezonban víz alá kerülhet az egész pálya.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)