Hirdetés

Csúszik a Risen 2 megjelenése

|

Aki Gothic stílusú szerepjátékra és nyitott világra vágyott, annak egy kicsivel tovább kell várnia a konzolos Risen 2 csúsztatása miatt.

Hirdetés

Az eredetileg április végére tervezett Risen 2: Dark Waters a vártakkal ellentétben nem fog időben megérkezni a boltok polcaira, így aki ízig-vérig szerepjátékos énjét éppen akkor szerette volna elővenni, annak tartalékolnia kell még energiáit. Hogy meddig?

A Risen 2: Dark Waters az eddigi ismereteink szerint április 27.-én debütált volna az öreg kontinensen, ennek ellenére minap érkezett a hír, hogy a Deep Silver ismeretlen okoknál fogva elcsúsztatta a premiert. A kiadó döntésének értelmében kedvenc szerepjátékunk folytatása április 27. helyett május ötödikén látja meg a napvilágot a PS3 és X360 konzolos változatok esetében, míg a PC-s kiadás a magyar kiadó szerint időben érkezik.

Sem a Deep Silver, sem a Piranha Games nem volt hajlandó elárulni, mi lehet az eltolás mögött, de vélhetően tovább csiszolják és pofozgatják még a Risen 2 játékmenetét és bőszen irtják annak bogarait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)