Hirdetés

Csütörtök este GS Hype Late Night Live Aréna!

|

Nem csalás, nem ámítás! Csütörtökön este 9 órától extra Arénában lesz részetek, melyben EndreMan, Nightwolf, és RG várja a kérdéseket. Természetesen lesz délutáni Aréna is. Meg ez is. Woááá!

Hirdetés

Eljött az a pillanat, hogy kitérd...akarom mondani kikönyörögtük a megfelelő személyeknél a Late Night Live Arénának nevezett produkciót, melytől azt várjuk, hogy helyre teszi a világgazdaságot, megszünteti az atomfegyverkezést, virágokat fakaszt a sivatagban és eurová változtatja a forintot. Terveink szerint az esti műsor úgynevezett 16-os karikával menne, ami nem azt jelenti, hogy hiányos öltözetben fogunk mutatkozni, sem azt, hogy vállalhatatlan állapotban ülnénk kamera elé. Sokkal inkább olyan kérdéseket várunk részetekről, melyek nem a megszokott "mi a véleményetek XY játékról, mi a kedvenc színetek" témák körül döngicsélnek.

Jöhetnek a szókimondó (de nem obszcén, vagy trágár) kérdések, vagy ha mégis a közerkölcsbe ütköző dolgokról szeretnétek érdeklődni, akkor azt fogalmazzátok meg úgy, hogy ne instant moderáció legyen a vége. Nem kívánunk tippeket adni, kellően kreatívak vagytok magatoktól is, szóval ha van olyan, amire tudjátok, hogy napközben nem kaptok választ, azt szegezzétek nekünk. Úgyhogy ne feledjétek! Csütörtök este 21:00 LT Late Night Live Aréna velünk és sztárvendégeinkkel (ilyenek nem lesznek, de olyan jó volt leírni). FONTOS! A kérdéseket ne ennél a cikknél tegyétek fel, hanem az adás napján fogunk egy újabbat írni az esti órákban, és oda várjuk őket. Itt inkább csak örömködjetek, vagy írjátok le, hogy pont minket gyűlöltök a legjobban a csapatból és ezért tuti nem fogjátok nézni. Ne hagyjatok cserben, mert mindenkit megtalálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)