Hirdetés

Csütörtökön elmarad a GS Live, de lesz más!

|

Most csütörtökön sajnos elmarad a GS Live, de kárpótolunk Titeket.

Hirdetés

Közlemény: a GS Live 2. évad 24. része most csütörtökön (V.5.) elmarad, a hétvégi események tükrében. No de milyen hétvégi események?

Most hétvégén kerül megrendezésre az Innováció 2011 rendezvény, ahol az informatika világának legújabb fejlesztéseit nézhetitek meg. Május 7-8-9-én nyílt napok keretein belül tanulmányozhatjátok a 3D-s megjelenítő és érintőképernyős készülékeket, asztali és hordozható számítógépeket, új generációs nyomtatókat, üzleti és consumer termékeket, telefonokat és játékkonzolokat a Millenáris Parkban. 

Az eseményen a GameStar stábja is részt vesz, sőt, élőben közvetíti majd a legfontosabb eseményeket! A GS Live elmarad, de helyette érkezik a GS Live Különkiadás, május 7-én és 8-án élőben a Millenáris Parkból, az Innováció 2011 rendezvényről! Reméljük, ezzel sikerül Titeket kiengesztelni, sőt, ha a GameStar standja felé jártok, bármit kérdezhettek többek között Gyu-tól, Chavalier-től, esetleg tőlem. Mindenkit szeretettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)