Hirdetés

Injustice: Gods Among Us - szállj versenybe te is!

|

A Fight Club minenkit szeretettel meghív az Injustice: Gods Among Us megjelenésének apropóján tartott ingyenes rendezvényére, ahol a tapasztalat mellett persze sok mást is lehet nyerni.

Hirdetés

Bárki, aki veszi a fáradságot, hogy kimozduljon ebben a gyönyörű időben, összemérheti tudását más verekedős játék-fanatikusokkal a zseniálisan sikerült Injustice: Gods Among Us-ban, hiszen a NetherRealm új verekedős üdvöskéje lesz a Fight Club rendezvényének fő témája.

A Club4Players-ben (Budapest VI. kerület, Ó utca 36.) tartandó összejövetelre a könnyed szórakozás mellett például azért is érdemes ellátogatni, mert az Injustice: Gods Among Us verseny első három helyezettje értékes nyereménycsomagban részesül. Az event csütörtök este kezdődik és egészen orrvérzésig tart, a belépés díjtalan, de a szervezők szeretnék, ha a résztvevők fogyasztással támogatnák a találkozónak otthont adó Club4Players-t (itt ajánlják figyelmünkbe a PIA MECCS nevű koktélt).

Az Injustice: Gods Among Us megmérettetésén akár Batman és Superman összecsapásából is születhet bajnok, tehát érdemes ellátogatni 2013.04.25-én a helyszínre és bekapcsolódni a küzdelmekbe. További részletek az esemény Facebook oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)