Hirdetés

Cthulhu - rejtélyes kiadóvadászat

|

Annak fényében, hogy a HIP Interactive játékkiadó nem éppen a tervek szerinti pénzügyi helyzetben van, nem meglepő, hogy több általuk támogatott, vagyis velük szerződésben álló fejlesztőcsapat is új kiadó után vadászik. Így tesz az Ernst & Young Inc., és a Headfirst Productions is készülő Call of Cthulhu: Destiny's End címet viselő harmadik személyű túlélő horror játékukkal, amelynek eredeti megjelenési dátuma 2006 közepe, de könnyen lehet, hogy ez a fentiek miatt módosulni fog. Ha nem találnak idejében valakit, aki tovább finanszírozná a csapat költségeit, nyilván rossz irányba tolódik a megjelenés.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)