Hirdetés

Cthulhu-rajongóknak készül és minden problémát megold a Razer horrorisztikus gamerszéke

|

A mesterséges intelligencia és a nyolc robotkar nászából csak valami remek születhet, nem?

Hirdetés

Ugye milyen idegesítő tud lenni, ha játék közben valamiféle apró-cseprő badarság miatt fel kell állni a székből? Nos, erre természetesen a Razer mérnökei is rájöttek, és végre-valahára megtalálták a megoldást a Razer Cthulhu gamerszék képében. 

A Razer Cthulhu ugyanis mesterséges intelligencia által irányított nyolc polipszerű karral van ellátva, ezek a karok pedig gyakorlatilag bármiben a segítségedre lehetnek: odahozzák a fejhallgatódat, megmossák a fogadat, rendbe rakják a séródat, megetetnek, megitatnak, még akár meg is borotválnak.

Hirdetés

Sőt, ahogy az alábbi promóvideó végén látható, igazából nem csak hogy nem akartok majd többé felkelni ebből a székből, de erre lehetőségetek sem lesz - elég ragaszkodó jószág a Razer Cthulhu.

Persze mielőtt indulnátok megrendelni a Razer Cthulhu széket, nem árt rápillantani a naptárra, hiszen ma nem csak a húsvétot ünnepeljük. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)