Hirdetés

Cuphead - végre választhatunk a két főszereplő közül

|

A játék 1.2-es frissítése hozott egy-két hasznos újítást.

Hirdetés

Sokat kellett várnunk, míg 2017-ben végül megjelent a Cuphead, de teljesen megérte a várakozás. Most már Switchre is elérhető, és ennek örömére a Studio MDHR egy tartalmas frissítést adott ki a többi változathoz.

Hirdetés

A korábban csak kooperatív játék során irányítható Mugman most már Cuphead helyett is választható, ami a játékmenetben ugyan nem jelent változást, de aki mindig is közelebb érezte magához a kék figurát, most örülhet. Animáltak lettek az átvezetők, és mindkét karakter új bevonuló mozdulatokat, valamint egyéb animációkat kapott. A játék emellett újabb 11 nyelven játszható, melyek között a magyar sajnos nem szerepel, de a francia, az olasz, a német, európai és latin spanyol, brazil portugál, lengyel, orosz, japán, koreai és kínai igen. Utóbbiaknál kalligráfusok segítettek szépen, az adott országok koraibeli rajzfilmjeihez illeszkedően megrajzolni a feliratokat.

Hamarosan érkezhet a jó ideje készülő DLC is, de egyelőre nem tudjuk, mikorra várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)