Hirdetés

Cuphead - jön majd gyűjtői kiadás

|

Bár a játék jelenleg csak digitálisan vásárolható meg, idővel lesznek bolti verziók is. Csak győzzük kivárni.

Hirdetés

Majdnem egy hete jelent meg a Studio MDHR régóta várt játéka, a Cuphead, és azóta őrületes a felhajtás körülötte. Egyedi stílusa, nagy odafigyelést igénylő játékmenete is hozzájárult a sikerhez, amit a fejlesztők igyekeznek meglovagolni például a hivatalos Funko figurákkal.

Hirdetés

Sok rajongót szerzett, akik élénken érdeklődnek a jövőbeli tervekkel kapcsolatban. A stúdió már korábban megerősítette a dobozos változatokat, de az internet csak most kapta fel. Szeptember közepén azt írták, gyűjtői kiadás is készül, viszont azóta sem tudni, ez mikor lesz megvásárolható. Ha nagyon rá vagytok pörögve a játékra, inkább vegyétek meg most, akár fél év is lehet, mire a boltok polcaira kerül. 

Játszottatok már vele? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)