Hirdetés

A Cuphead egyik készítője örülne, ha karakterei bekerülnének a Super Smash Bros. Ultimate-be

|

Jared Moldenhauer úgy érzi, hogy játékának két főszereplője simán beleillene a Nintendo verekedős játékába.

Hirdetés

Saját műfajaikban a Cuphead és a Super Smash Bros. Ultimate is kiemelkedő alkotásoknak számítanak, a rajongók pedig biztosan örülnének egy crossovernek.

Hirdetés

A run and gun játék tervezője, Jared Moldenhauer a Game Developer Conference 2019 során nyilatkozta azt, hogy szerinte simán elférne Cuphead és Mugman a Nintendo verekedős játékában, és ha a rajongók is szívesen látnák őket a játékban, akkor a japánok biztosan eleget is tennének ezen kívánságuknak. Moldenhauer még hozzátette, hogy csak egy darab papír kellene ehhez az egészhez, és hősei máris tiszteletüket tennék a játékban. Persze ahogy Bozont nem kapott helyet a Mortal Kombat 11-ben, úgy a Smashtől is távol maradhatnak Cupheadék, de meglátjuk, mit hoz a jövő.

Ti örülnétek egy ilyen crossovernek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)