Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a CD Projekt elnöke szerint még alfa állapotban sincs a játék

|

A fejlesztők nem kapkodják el a dolgot, az E3-on is csak a legjobban kivitelezett részleteket mutatták be.

Hirdetés

A CD Projekt RED elnökével, Adam Kicińskivel készített interjút nemrégiben a lengyel Bankier médiaoldal. Kiciński elmondta, hogy az E3-on bemutatott Cyberpunk 2077 demo még csak pre-alpha verzió, és igyekeztek a legjobban kidolgozott részeket bemutatni a játékból.

Hirdetés

A CDPR már jó ideje dolgozik a Cyberpunkon, és időközben többször is irányt váltottak, mire eljutottak a jelenlegi állapotig. A lengyel interjúból kiderült, hogy már a pre-alpha verziónál tartanak, ami egy AAA játék esetében viszonylag közel van a megjelenéshez, ne tévesszen meg bennünket a sok korai megjelenésű játék alpha verziója.

Persze a fejlesztés állapotával és a megjelenéssel kapcsolatban továbbra is csak találgathatunk, de Kiciński azt is megjegyezte, hogy 350 ember dolgozik a Cyberpunkon, és még multiplayer fejlesztőket is szerződtettek - annak ellenére, hogy megjelenéskor csak egyjátékos módra lesz lehetőség.

A Cyberpunk 2077 fejlesztése tehát továbbra is jól halad, és már alig várjuk, hogy még többet megtudhassunk a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)