Hirdetés

Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla és Yes, Your Grace - ezzel játszunk karácsonykor

|

Úgy alakult, hogy idén főként Angolhonban és Night Cityben töltjük az ünnepeket.

Hirdetés

Más lesz ez a karácsony, mint az eddigiek, méghozzá a szűk keretek közé szorított, vagy akár teljes egészében elnapolt (elhetelt/elhónapolt/elévelt?) rokonlátogatások miatt. Így aztán fájdalom, de több időt fordíthatunk kedvenc időtöltésünkre, miután már végigkóstoltuk az ünnepi menüt.

Hirdetés

mazur - Annyi remek játékot hagytam félbe mostanában, hogy tényleg nem is tudom, mihez kapjak. Elsősorban az Assassin's Creed Valhallát szeretném befejezni, másrészt a Yakuza: Like A Dragont - mindkettő fantasztikus. Persze ott a Cyberpunk is, de azzal azt hiszem, tudok még várni néhány patchet, illetve amennyi eszem van, újrakezdtem a God of Wart is, mert ugyan csak bele akartam kukkantani PS5-ön, végül nyilván nem tudtam leállni vele... Szóval a helyes válasz: fogalmam sincs mivel fogok játszani.

HP - A Cyberpunk 2077 és az Assassin's Creed Valhalla világok között csapongok tónustalanul, mint egy bugos karakter bármelyik említett játékban. Mindkettőt imádom, mindkettő idegesít. Szóval nagy esély van rá, hogy Yes, Your Grace és Call of the Sea lesz végül a feleségemmel közösen, és kicsit hagyom az AAA világot az ünnepek alatt elcsendesedni. Persze most nagy a szám, aztán ki tudja, mit okoz majd az első bejglikóma.

Paca - Volt egy olyan tervem, hogy megvárom a frissítéseket, és csak azután kezdek bele a Cyberpunk 2077-be (Xbox Series X-en), de aztán a többiek annyit beszéltek róla, hogy muszáj voltam belenézni. Ezt fogom pörgetni az első game breaking bugig, de persze a családra is jut idő: Overcooked lesz a szülőkkel, meg társasozás, valószínűleg Ticket to Ride Európa és Azul.

Csirke - December 21-én van a kislányom születésnapja, úgyhogy nálunk a karácsony dupla káosz, nem sok időm marad a játékra az ünnepi készülődés mellett - ne tudjátok meg, milyen nehéz december 19-én megfelelő tortadíszt találni a Moana tortára, ha másfél hónap alatt nem jön meg az, amit korábban rendeltél. Mindenesetre ha esténként odajutok a Series X elé, akkor tovább pörgetem a Cyberpunk 2077-et, ami jobban beszippantott, mint hosszú évek óta bármelyik nyílt világú játék, ha pedig épp nem V-vel kaszabolok tech-nindzsaként, akkor biztosan ránézek az Assassin's Creed Valhalla téli fesztiváljára is.

Szada - Munka tekintetében az Empire of Sin pörög, szórakozásból viszont folytatni fogom az Xbox Game Pass gazdag játékfelhozatalának felszámolását. A Wasteland 3 és a Star Wars Jedi: Fallen Order végére már pontot tettem, a következő a sorban a Yes, Your Grace lesz, majd következik a Gears of War Ultimate Edition, az A Plague Tale: Innocence és belekóstolok a Destiny 2-be is, ha már a közelmúltban úgyis megérkezett hozzá a Beyond Light kiegészítő. Ugyan mi baj történhet?

Szabi - Valószínűleg kipörgetem a Metal Gear Solid V-öt az ünnepek alatt, de szerencsére az Epic Games Store megdobott két Obsidian játékkal és a Tyrannyt mindenképp szeretném kipróbálni, így nem unatkozom majd, ha Big Boss leteszi a fegyvert. Egy komával nemrégiben elkezdtük a Remnant: From the Ashest is, ami idáig hangulatával és mechanikáival is kifejezetten megfogott, szóval a posztapokaliptikus  tisztogatásban is biztosan elmerülünk majd egy kicsit.

Gucs - Továbbra is leginkább a World of Warcraft: Shadowlands van terítéken, és ez előreláthatólag nem is nagyon fog változni a közeljövőben. Persze azért előfordulhat, hogy visszatérek majd valamelyik megkezdett játékomhoz, és lehet, hogy a Phasmophobia is előkerül néha, mivel a hiányosságai ellenére továbbra is tök jó móka a kooperatív szellemvadászat.

Kivi - Elég komoly változtatásokat hozott a Dota 2 legújabb, 7.28 számozású frissítése, úgyhogy a haverokkal kisebb kihagyás után újból pörgetni fogjuk a meccseket. Emellett az NBA 2K20 és a Cyberpunk 2077 teszi teljessé az ünnepi triumvirátusomat, más játékokkal idén már nem nagyon tervezek foglalkozni.

Tonight - Az előző beszámolók után már valószínűleg senkinek nem fogok meglepetést okozni azzal, hogy én is a kicsit szépséghibásra sikeredett Cyberpunk 2077 világában fog elveszni két szelet bejgli között, amikor pedig épp nem Johnny Silverhand beszéli tele a fejemet, akkor a zseniális Hades-t fogom folytatni, hátha még idén kijutok az alvilágból.

Chava - Kezdem úgy érezni, hogy semmi értelme gondosan tervezgetni, listát vezetni, sorrendet kialakítani, mert valami mindig keresztülhúzza a számításomat. Most épp a Cyberpunk 2077 életem megrontója, nyomorom minden forrása; félek, hogy miatta lemaradok az Assassin's Creed Valhalla téli fesztiváljáról és hogy csak félszívvel tolom majd a kooperatív játékokat a kedvesemmel, holott eleve az én ötletem volt az egész, ha már utazgatni úgysem fogunk az ünnepek alatt.

Ti mivel játszotok karácsony hetén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)