Hirdetés

Ilyen logókról ismerhetjük majd fel a Cyberpunk 2077 bandáit

|

A CD Projekt RED gépházépítő versenyének köszönhetően lelepleződött néhány embléma.

Hirdetés

Sokat kell még aludnunk, mire megérkezik a The Witcher 3: Wild Hunt készítőinek következő nagy dobása, de a CD Projekt RED gondoskodott róla, hogy addig se unatkozzon a közösség, hiszen meghirdettek egy gépházépítő versenyt, a legjobb művek tervezőit pedig értékes díjjakkal jutalmazzák.

Hirdetés

Ez már önmagában is nagyszerű kezdeményezés, az pedig csak grátisz, hogy a versenyzők rendelkezésére bocsájtott grafikai anyagok között volt egy olyan mappa is, amely a játék bandáinak logóit tartalmazta. Ez az első alkalom, hogy az összeset szemügyre vehetjük, pláne ilyen magas minőségben, így az alábbi galériát érdemes végiglapozni, hiszen megtaláljátok benne a 6th Street, az Animals, a Maelstrom, a Mox, a Tyger's Claw, a Valentino's és a Voodoo Boys logóit. 

Night City bandái közül egyébként párat már a tavalyi gamescomos gameplay demóban megismerhettünk, az emlékezeteteket a linkre kattintva frissíthetitek fel. A Cyberpunk 2077 megjelenése szeptember 17-én várható a főbb platformokra és a stúdió reményei szerint nem fog neki bekavarni a koronavírus

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)