Hirdetés

Cyberpunk 2077 - itt a 48 perces gameplay videó!

|

A CD Projekt RED váratlanul fellőtt ma egy streamet, mely egy darabig csak kódokat mutatott. Most már felvételről is megnézhetjük az ezeket követő gameplay-t, melyet eddig csak újságírók láthattak.

Hirdetés

A demót, amit eddig csak az újságíróknak mutattak meg zárt ajtók mögött, a CD Projekt RED ma a nagyközönség elé tárta.

Hirdetés

Egy délelőtt indult livestreamben eredetileg egy szöveget pörgettek, melyben elrejtve a játékosok a GOG.com-on beváltható kódokat találtak mindenféle játékokhoz. Aztán a stream este 7 körül átváltott a Cyberpunk 2077 játékmenetére. Ha lemaradtatok, alább újranézhetitek mind a 48 percet, és higgyétek el, nagyon érdemes. Ugyanakkor vegyétek figyelembe, hogy a fejlesztők elmondták, eredetileg azért nem akarták ezt az anyagot megmutatni a sajtó munkatársain kívül másoknak, mert nagy valószínűséggel minden változni fog a megjelenésig. Más lesz a lövöldözés, az autók viselkedése, az RPG-elemek, a felhasználói felület, az animációk, a bejárható területek. Az alábbi videó a játék jelenlegi állapotát tükrözi.

A Cyberpunk 2077 valószínűleg 2077-ben jelenik meg PlayStation 15-re és az akkori Xboxra, akárhogy is fogják hívni. Lehet kicsit előbb, meglátjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)