Hirdetés

Cyberpunk 2077 - már javában készülnek a gyűjtői kiadás fémtokjai, és a különleges szobrot is alaposabban megnézhetjük

|

A CD Projekt Red ezúttal nem a játékról, hanem a mellé járó menő relikviákról mutatott ezt-azt.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban egy csomó új információ látott napvilágot a várva-várt Cyberpunk 2077-ről, és már nyár óta tudjuk azt is, mit fog tartalmazni a játék gyűjtőknek szánt kiadása. Most pedig újabb helyzetjelentést kaptunk a különleges csomagról.

Hirdetés

A fejlesztők nemrég egy rövidebb videóban mutatták be közelebbről is a gyűjtői változatban lapuló szobrot. Az alkotás egy akciójelenetet örökít meg, és azt láthatjuk, ahogy a játék főhőse, V dühös arckifejezéssel, pisztolyokkal a kezeiben vetődik le motorjáról, miközben a masina összezúz egy szerencsétlen fickót. Az egész nagyon jól néz ki, és a részletekre is ügyelt a csapat, szóval a legnagyobb rajongók büszkén mutogathatják majd szobrocskájukat.

Közben a szintén a gyűjtői kiadásba szánt fémtokokra is vethetünk egy pillantást, amelyek már gőzerővel készülnek Dániában, a SteelBook műhelyében. A Twittere kirakott bejegyzésből kiderült, hogy a készítők alaposan átnézik a tok fémlapjait, így garantálva a legjobb minőséget és színeket, na meg persze a játékosok elégedettségét.

A Cyberpunk 2077 megjelenésére sajnos még várunk kell picit, mivel csak 2020. április 16-án debütál PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, és valamikor jövőre Google Stadián is. Ti előrendeltétek már a játék valamelyik változatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)