Hirdetés

Cyberpunk 2077 - újságíró vagy rocksztár is lehet belőlünk

|

A CD Projekt Red játékáról még nem tudunk sok mindent, de azt már igen, hogy a játszható kasztok egy része a társasjátékból lesz átvéve.

Hirdetés

A lengyel stúdió már bebizonyította a Witcher szériával, hogy remekül értenek a szerepjátékokhoz, így érthető, hogy minden apró infómorzsának örülünk, amit az új játékukról kapunk. A különleges alkotásban karaktereink nem harcosok, mágusok vagy éppen tolvajok lesznek, hanem sokkal érdekesebb szerzemények.

Hirdetés

A Cyberpunk 2020 társasjáték szolgál alapként a Cyberpunk 2077-hez, és most az asztali játék megalkotója, Mike Pondsmith beszélt egy kicsit a CD Projekt Red új címéről, amely fejlesztése során tanácsadóként vesz részt. Pondsmith elmesélte, hogy a lengyelek játékában visszatérnek a már jól ismert kasztok, de természetesen újak is lesznek majd.

Az első ilyen visszatérő karakter a Rockerboy névre hallgató rocksztár, aki személyiségével és zenéjével lázad a hatalom ellen. Nagyjából úgy kell őket elképzelni, mint a '80-as évekbeli punkokat. A második a Nomad, aki leginkább egy Mad Max szereplőre hasonlít, és miután kirúgták egy nagyvállalattól, bandába verődve járja az utcákat. Emellett lesz még legalább két hacker karakter, akik közül az egyik például VR-ban járja az internet világát, és bizony újságíróként is próbára tehetjük majd magunkat a cyberpunk világban.

A kasztok tehát érdekesnek tűnnek, és remekül illeszkednek a Cyberpunk 2077 által bemutatott jövőképbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)