Hirdetés

A Cyberpunk atyja reméli, hogy a rajongók türelmesek lesznek a Cyberpunk 2077 megjelenésig

|

Mike Pondsmith szerint a fejlesztőknek még időre, nyugalomra és egy kis visszavonulásra van szükségük.

Hirdetés

Hatalmas - némelyek szerint talán alaptalan, hiszen még semmit nem láttunk érdemben - hype övezi a Cyberpunk 2077-et, az E3-as bemutató óta pedig még inkább várják a rajongók a játékot. A CD Projekt Red természetesen gőzerővel dolgozik a fejlesztésen, a munkában pedig segít Mike Pondsmith, az eredeti táblás RPG Cyberpunk atyja is.

Hirdetés

Pondsmith az IGN.com-nak adott interjúban beszélt a játékról, és kiemelte, hogy még nagyon sok dolguk van a 2077-tel, amihez idő kell. Viszont reméli, hogy a rajongók nem türelmetlenkednek, és a fejlesztőcsapat nyugodtan, siettetés és extra nyomás nélkül fejezheti be a játékot.

A Cyberpunk 2077 Pondsmith eredetileg 1988-ban megjelent szerepjátékán alapul. Az izgalmas univerzum több regényt és kártyajátékot inspirált, és még egy mobiljáték is megjelent 2007-ben Cyberpunk: Arasaka's Plot címmel. A Cyberpunk 2077 Pondsmith szerint nagyon jól néz ki, és megidézi az ő eredeti játékának hangulatát.

Ránézek bizonyos dolgokra, és csak annyi jut eszembe: 'Istenem, ez tökéletes. Egyszerűen tökéletes'. De az ilyen tökéletes munkához idő kell.

Bízunk benne, hogy a CDPR nem kapkodja el a dolgot, ha még a Cyberpunk univerzum atyja is ilyen jelzőkkel illeti a játékot, talán megéri tényleg várni rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)