Hirdetés

Cyberpunk 2077 - megint kaptunk pár gyönyörű képet

|

Messze még a Cyberpunk 2077 megjelenése, de a CD Projekt RED gondoskodik róla, hogy mindig legyen min csámcsognunk.

Hirdetés

Night City naposabb oldalát már több traileren és háttérképen láthattunk, de a netrunnerek élete nem csak játék és mese. Erről árulkodnak az alábbi, nagy felbontású képek is, amelyeken V fejest ugrik az éjszakába.

Hirdetés

Az Official Xbox Magazine által közölt két kép egyszerre látványos és para. Előbbin egy motoron érkezik a főhősünk a gettóba, ahol láthatóan senkit nem zavar egy lángoló autó, az én kedvencem viszont egyértelműen a háttérben látható " Az űrlények elrabolták a feleségem és a gyerekeim, segítsetek ünnepelni" feliratú tábla.

A második képen a nanowire-t láthatjuk. A narancssárgán izzó dróttal nemcsak megfojthatjuk az áldozatainkat, de akár beléjük is vághatunk, sőt, rácsatlakozhatunk az agyi chipjeikre, hogy meghackeljük őket.

Az augusztusi gamescomra bizonyára valami izgalmas meglepetéssel készül a csapat, mi pedig ott leszünk, hogy beszámoljunk mindenről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)