Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a játékban nem nemet választunk majd, hanem test és hangtípust

|

A fejlesztők nem vicceltek, amikor azt mondták, hogy a legnagyobb szabadságra törekszenek a karakterkreálásnál.

Hirdetés

A jövő tavasszal megjelenő Cyberpunk 2077 első bemutatott demóján a legtöbb rajongó nem győzött ámulni, azonban akadtak, akik kicsit egyhangúnak találták, hogy pusztán egy női és egy férfi karakter közül választhatunk, és hiányolták a karakterkreálás izgalmait. A játékon dolgozó senior concept artist, Marthe Jonkers mesélt arról, hogy a demóban bemutatotthoz képest jóval több lehetőségünk lesz megalkotni azt a hőst, akivel belevetjük magunkat a kalandba.

Hirdetés

A művész elmondta, hogy a karakterkreáló menü létrehozásánál arra törekedtek, hogy tényleg teljes szabadságot adjanak a játékosok kezébe.

"Példának okáért a Cyberpunk 2077-ben nem nemet választasz majd. Nem azt választod, hogy női vagy férfi karakterrel szeretnél lenni, hanem kiválaszthatsz majd egy neked tetsző test típust, mivel mi azt szerettük volna, hogy olyan karaktert alkoss meg, amilyet csak akarsz. Szóval kiválasztasz egy test típust és lesz két fajta hang, egy férfias és egy nőies hangzású. Ezeken kívül úgy variálhatod a karaktered külső jegyeit, ahogy neked jól esik."

Jonker szerint persze egy rakás egyéb lehetőség lesz: bőrtípusok, tetoválások, hajviseletek, ezeket pedig ízlésünk szerint kombinálhatjuk.

A Cyberpunk 2077 2020 április 16-án jelenik meg Playstation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Google Stadiára. Ti milyen karakterrel vágtok majd neki Night Citynek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)