Hirdetés

Cyberpunk 2077 - csak rajtunk múlik, kivel alakítunk ki viszonyt

|

A CD Projekt Red következő szerepjátékában a fejlesztők állítása szerint még több románc várhat ránk mint anno a Witcher 3-ban.

Hirdetés

Minden egyes apró Cyberpunk 2077 infómorzsa képes előhozni belőlem azt az érzést, amit Karácsony reggelén éreztem gyerekként. Az E3 során már belenézhettek a jelenlévő kollégák egy picit (Kaci, a szerencsés flótás), de sajna nekünk, nagyközönségnek csak a friss infók maradnak.

Hirdetés

Most viszont románc opciókról tudhattunk meg ezt-azt. A Game Informer kérdezett rá erre a téma, hiszen a The Witcher sorozatban is számos lehetőségünk volt szerelmi szálakat szövögetni. A válaszokat Patrick Mills, a küldetések felépítéséért felelős kolléga adta meg, aki elmondta, hogy hozzák a The Witcher 3 színvonalát ebben, de még több és komplexebb lehetőségünk lesz arra, hogy hősünk szerelmi életet élhessen a játékban.

Geralt karakterének szexualitása erősen kiforrt  a regények és könyvek folyamán, de a Cyberpunk 2077-ben mi alakíthatjuk ki teljesen karakterünket és ehhez hozzátartozik a szexualitás kérdése is.

"Rajtad áll mit választasz. Vannak NPC-k akik homoszexuálisok, vannak biszexuálisok és vannak heteroszexuálisok is, mert azt akarjuk, hogy valóságosak legyenek és legyenek preferenciáik is."

A kapcsolatok formálása is rajtunk múlik majd, továbbá Mills elmondta, hogy lesznek komplex, az egész játékot átívelő viszonyok és lesznek kisebb kaliberű, kevesebb jelentéssel bíróak is. A lényeg: akármit szeretsz, megélheted a játékban, de akármi zavar, nem kötelező megélni. A lényeg az, hogy a játékos szabadsága dominálja végig a Cyberpunk 2077 élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)