Hirdetés

Cyberpunk 2077, World of Warcraft Shadowlands és Assassin's Creed Valhalla - ezzel játszunk a hétvégén

|

Technikai gondjai ellenére többünket is beszippantott a Cyberpunk 2077, de van, aki erőt vett magán és inkább kivár.

Hirdetés

Néhány későn érkező kivételével lényegében minden megjelent, ami picit is érdekes lehet a 2020-as játékkínálatból, így aztán ki-ki vérmérséklete szerint fejest ugrik valamilyen élménybe, rövidbe vagy kimerítőbe, PC-sbe vagy konzolosba, új generációsba vagy kifutóba, bugosba vagy kicsiszoltba.

HP - Cyberpunk 2077 is ott van a terítéken, de még nem érzem annyira késznek és teljesnek, hogy át merjem adni magam neki, ahogy a Witcher 3 is csak idővel nőtt fel saját nagyságához technikailag. Addig is Yes, Your Grace pörög, ami már nagyon idegesítő, de imádom. Nehéz királynak lenni, na.

Paca - Én sem fogok még hozzányúlni a Cyberpunk 2077-hez, úgyis van némi elmaradásom. Belekezdek az Assassin's Creed Valhallába például, egy hónapja vettem meg a Series X-szel együtt, de sehol nem tartok még vele, illetve befejezem az El Hijo című, gyönyörű kis lopakodós játékot.

Csirke - Gondolom nem okozok nagy meglepetést azzal, hogy félreteszem a négy angol királyság utolsó rejtett kincseinek felkutatását, és az Assassin's Creed Valhalla helyett ezen a hétvégén a Cyberpunk 2077-et pörgetem. Talán érdemes lenne kivárni a 2021-ben érkező next-gen verziót, mert egyelőre Xbox Series X-en sem néz ki lehengerlően a játék, de remélem, hogy a történet kárpótolni fog a kopottas látványért.

Hirdetés

Szabi - Egyelőre nem merek belekezdeni a Cyberpunk 2077-be a rengeteg bug miatt, tehát megvárom, hogy a CD Projekt Red kicsit csiszolgasson még a kalandon. Így inkább folytatom a privát hadseregek felszámolását Angolában a jó öreg Big Boss-szal az MGS V-ben, emellett pedig próbálok a Bloodborne-ban is haladni, hogy ne jöjjek ki a rutinból.

Kivi - Sajnos kevesebb szabadidőm van ezen a hétvégén, mint szerettem volna, de azt mindenképpen a Cyberpunk 2077-tel fogom tölteni. Az utóbbi hetekben már nagyon vártam a játékot, és az elmúlt napokban már sikerült pár órát rászánnom, de természetesen még rengeteg felfedeznivaló vár Night City-ben.

Szada - A Game Passnak köszönhetően végigjátszottam rövid időn belül a Wasteland 3-at és a Star Wars Jedi: Fallen Ordert is, ám most kicsit félreteszem a Microsoft szolgáltatását (pedig az A Plague Tale: Innocence és a Gears of War is nagyon hívogat) és átnyargalok PlayStation 4-re, hogy letesztelhessem a gengszter stratégiát, az Empire of Sint, amelyről azt hallottam, hogy túlságosan is ambiciózus, amibe beleroppan. Meglátjuk, hogy igaz-e, főleg, hogy azóta már jöttek javítások is hozzá.

Tonight - Nem kérdés, hogy nálam is a várva várt Cyberpunk 2077 fog pörögni. Néhány hibajelenségbe már sajnos sikerült belefutnom az eddigi pár óra alatt is, de az atmoszféra és a történet meggyőzött annyira, hogy ennek ellenére is kitartok a játék mellett. Érdemes visszaemlékezni, hogy a Witcher 3 sem volt a helyzet magaslatán, amikor megjelent, de azért azt is sikerült helyrehozni, reméljük ezúttal sem hagyja magára a játékot a csapat.

Gucs - Nem olyan rég visszatértem a World of Warcrafthoz, mert kíváncsi voltam, hogy milyen a Shadowlands kiegészítő, és bizony a Blizzard játékának sikerült is újból beszippantania. Valószínűleg a hétvégén is a WoW fog pörögni leginkább.

Chava - Másodjára is belevágtam a Cyberpunk 2077-be, ám ezúttal már a saját tempómban haladva, módszeresen járom végig Night City kerületeit és lecsapok minden lehetőségre, amivel zsetont, presztízst vagy tapasztalatot szerezhetek. Egyetlen küldetést és feladatot sem szeretnék elmulasztani, legyen az bármilyen jelentéktelen is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)