Hirdetés

Damnation - Egy nő fegyverei

|

Mi lett volna, ha az amerikai polgárháború áthúzódott volna a következő századba is? Választ a Blue Omega játéka rejt.

Hirdetés

Évtizedek öldöklő háborúja alaposan megviselte mind az északi Uniót, mind a déli Konföderációt. Ekkor lép színre a harmadik erő, W. D. Prescott iparmágnás, aki találmányai (Automan nevű harci robot), politikai és gazdasági ereje, befolyása révén a mérleg nyelveként szerepel. Látszólag egyik, vagy másik erő javára dönthetné el a konfliktust, ám Prescott tervei ennél komolyabbak, s az általa elképzelt jövőben sem az Uniónak, sem a Konföderációnak nem jut hely.



A némileg a Vadiúj vadnyugatra hajazó történet egy erős kooperatív móddal megspékelt, steampunk vonásokkal, indián rítusokkal és kínai harcművészettel felvértezett akciójátékot takar. Külön érdekesség, hogy a Blue Omega fejlesztette alkotás egy korábban népszerűnek bizonyult modként kezdte diadalmenetét.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)