Hirdetés

Dance Central 3 - Befutott a Call Me Maybe DLC

|

Egyedi lehetőséggel próbálja kelendőbbé tenni a GameStop a Harmonix táncosjáték-sorozatának legújabb részét.

Hirdetés

A Dance Central 3 igyekszik követni a divatot és felvenni a versenyt a nagy rivális Just Dance negyedik részével, ezért a Gangnam Style után egy újabb letölthető tartalommal lepi meg a felhasználókat, amit kétfajta módon lehet beszerezni.

A szemtelenül fiatal Carly Rae Jespen pillanatok alatt befutott énekesnővé vált a 'Call Me Maybe' című slágerével, ami rövid idő alatt a világ egyik leghallgatottabb dala lett és abszolút YouTube szenzációnak számít. A Dance Central 3 sem szeretne lemaradni eme nagyszerű lehetőségről, a Kinect közreműködésével mi is bátran óbégathatjuk majd a már jól ismert sorokat a nappali szőnyegén illegetve magunkat párunknak.

A DLC 240 Microsoft pontért megvásárolható, ám a Destructiod értesülései alapján azok számára teljesen ingyenes lesz, akik December 4 és 16 között megvásárolják az alapjátékot a GameStop rendszeréből. A vásárlás alkalmával kapnak egy kódot, amivel letölthetővé válik Carly Rae Jespen sikerszáma. Buy Me Maybe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)