Hirdetés

Dance Central Spotlight - 10 számmal, 10 dollárért

|

A Microsoft beárazta és megjelenési dátumot is adott a csak digitálisan forgalmazott Dance Central Spotlightnak, ami alapjáraton tíz számot tartalmaz, de DLC-kkel a lista tovább bővíthető.

Hirdetés

Kezdenek éledezni a zenés ritmusjátékok, bár a Just Dance sorozattal a Ubisoft gondoskodik arról, hogy a géppuskalábú gamerek ne szenvedjenek hiányt.

A Harmonix egyelőre csak óvatos lépéseket tesz, a Rock Banddel kapcsolatban kérdezősködik, a Dance Central új részét pedig csak digitálisan adja ki. A Dance Central Spotlight szeptember másodikától lesz elérhető az Egyesült Államokban, és 9,99 dollárba, nagyjából 2300 forintba fog kerülni, ami egész jó ár érte. Alapból tíz számra táncolhatunk, de megjelenéskor további 50 DLC lesz megvásárolható, és ahogy a portolással végeztek, az Xbox 360-as Dance Centralokhoz vásárolt számainkat is ingyen letölthetjük. A tízes lista a következőképpen néz ki:

Avicii - Wake Me Up
Cher Lloyd - I Wish
David Guetta ft. Sia - Titanium
Jason Derulo ft. 2Chainz - Talk Dirty 
Kid Ink ft. Chris Brown - Show Me
Lorde - Royals
OneRepublic - Couning Stars
Pharrell Williams - Happy (ez nyilván nem maradhatott ki)
Rihanna - Diamonds
Will.i.am ft. Justin Bieber - #thatPOWER

Az extra számok között szerepel a Next to Me Emeli Sandétól, Lana Del Rey Summertime Sadness-e, és a The B-52's Love Shackje. Sem Lorde, sem Lana Del Rey említett számai nem a legpörgősebbek közé tartoznak, kíváncsiak vagyunk, milyen koreográfiát találtak ki. A Dance Central Spotlight Xbox One-exkluzív lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)