Dangerous Golf - ez lesz a Burnout alkotóinak új játéka

|

Bár erről a sportról nem feltétlenül az izgalom jutna eszünkbe, az ex-Criterionosokból álló csapat szerint a Dangerous Golf hihetetlenül szórakoztató lesz.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Pár hete elhintett néhány érdekes mondatot a Three Fields Entertainment feje arról, milyen is lesz a Criteriontól távozott csapat első játéka. A nem túl komoly sportjátékot végre leleplezték, a brit stúdió bemutatkozó projektje pedig hivatalosan az elég beszédes Dangerous Golf címet kapta.

A szokásos golfpályák helyett ebben a játékban olyan helyszíneken járunk majd, mint egy vidéki benzinkút, egy díszes bálterem, vagy egy kínai porcelánnal megpakolt konyha. Ennek megfelelően az elsődleges célunk sem az lesz, hogy eljuttassuk valahová a labdát, hanem az, hogy a lángoló, olykor robban játékszerrel minél nagyobb pusztítást okozzunk útközben. Ezért is van szükség az Unreal Engine 4 mellett az Nvidia PhysX, az Apex Destruction és a Flex technológiákra is. A Dangerous Golf multiplayer módját akár nyolcan is nyomhatjuk majd, akár helyi, akár online változatban, körökre osztva.

A fejlesztők szerint "olyan komoly golfjáték lesz, mint amilyen komoly szimulátor a Burnout volt", ami valószínűleg nem szorul különösebb magyarázatra.

Nektek hogy tetszik a Dangerous Golf ötlete?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!