Hirdetés

Dante's Inferno - Animációs film készül belőle

|

Animációs filmben ismerkedtünk meg a Dante’s Inferno elÅ‘zményeivel, készítéséért szakavatott veteránok kezeskednek.

Hirdetés

 

Előzményeket bemutató animációs film készítéséhez kezdett a Starz Media - Film Roman kettőse, megrendelőjük azon óriásvállalat, mely hasonló módon varázsolta képernyőinkre a Dead Space előzményeit. Természetesen az Electronic Arts vállalatáról beszélünk, akik a Dead Space: Downfall mintájára egész estét betöltő Dante's Inferno animációs film keretében kívánják megismertetni velünk Dante előéletét.

Az animációs film megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, ellenben rendezőjével (Victor Cook: The Spectacular Spider-Man) és írójával (Brandon Aurman: Iron Man: Armored Adventures). A produceri feladatokat ellátó Jonathan Knight véleménye szerint filmjük segítségével megismerkedhetünk a játékverzióból kimaradt elemek sokaságával, a főszereplők személyiségével és háttértörténetével. Ezzel a bejelentéssel immáron kétféle filmváltozattal büszkélkedhet a Dante's Inferno.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)