Hirdetés

Dante's Inferno képek

|

A Dante's Inferno főszereplője maga Dante, aki a halál kaszájával indul el bosszút állni.

Hirdetés

A Dante's Inferno elméletileg híven követi az Isteni Színjáték történetét. Ennek ellenére Dante bácsi a halál lepofozása után, annak kaszájával indul el, hogy megkeresse kedvesét.

Nem akarom bántani a Redwood Shores csapatot, hiszen a játék minden bizonnyal jó lesz, legalábbis az eddig napvilágra került információk alapján. Akciójátékot nem is lehetett volna készíteni, ha betűről betűre követik a sztorit. A legújabb hírek szerint Dante ellátogat a Sony PSP platformra is, örvendezhet hát mindenki.

Néhány új screenshot érkezett, melyben megtekinthejük a tekintélyes méretű kaszát, valamint az igen combosra sikeredett Dante urat is. Aki pedig megmondja az alant látható szörnyeteg nevét, holnap jelentkezhet irodalom órán egy ötösért. Olvassátok el a Dante's Inferno előzetesünket, hátha abból kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)