Hirdetés

Dante's Inferno - Mutánsököl, vasököl

|

A Comic-Con-on a Dante's Inferno-ból is láthattunk egy kis ízelítőt, ezt lejjebb találjátok.

Hirdetés

Huh, hát, mit is mondjak. Megnéztem a videót, és két érzés fogott el: az egyik az, hogy ez bizony God of War koppintás, a másik az, hogy ilyet már láttam, mégpedig 12 évvel ezelőtt, 1997-ben.

Bárki bármit mondhat, ha ez nem az EA válasza a God of War sikerére, akkor nem tudom mi, de nekem nagyon nem tetszik. Rohangálni körbe körbe a pályán, majd ha a főellenség elfáradt, akkor ütni, mint a vadbarom, aztán megint rohangálni? Ugyan már! Ráadásul ha megnézitek, az irányítás is eléggé gyatrának tűnik. Nézzétek meg a videót ti is, én őszintén nem bánom, hogy ez a játék nem jön PC-re.

Egyébként, mint említettem, volt anno 1997-ben egy játék, melyben hasonló bossfight volt, erről láthattok videót kicsit lejjebb.

Vagy ami méginkább erre emlékeztet, ugyanebből a játékból, az ez a pálya:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)