Hirdetés

DAoC: Trials of Atlantis Ingyé?!

|

A dolog persze sosem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik. Mennyire könnyű dolgunk is lenne, ha a kedves fejlesztők ingyen ontanák magukból a jobbnál jobb matériákat, persze ez csak vágyálom, hiszen valamiből nekik is élniük kell. A Mythic Entertainment a mai nappal úgy határozott, hogy a Dark Age of Camelot című progijuk harmadik kiegészítőjét ingyenessé teszi, de csak azok számára, akik birtokában vannak az alap játéknak és a Shrouded Isles című kiegészítőnek. Az ingyenes élvezetben részt vehetnek a már visszavonult játékosok is (akik már nem játszanak a DAoC-al), akik egy rövid procedúra során visszanyerhetik régi karakterüket, hogy kedvenc hősükkel fedezhessék fel az új világokat. További részleteket és magát az aktivációs folyamatot itt találják az érdeklődők.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)