Hirdetés

Dark Age of Camelot "10th Anniversary Art Work" Fejlesztői Trailer

|

2001 október 10-én jelent meg a Dark Age of Camelot, a Mythic Realm vs. Realm alapú mmorpgje.

Hirdetés

Azóta eltelt 10 év - 7 kiegészítője készült a játéknak, rengeteget változtak a dolgok, többek között ma már Bioware logóval indul el a Dark Age of Camelot.

A 10. évforduló tiszteletére a Dark Age of Camelot vezető grafikusai elhatározták, hogy egy speciális grafikai művet, egy részletes, hősies alkotást hoznak létre. S ez önmagában még nem elég, azt is megígérték, hogy megmutatják, hogyan is készült el a dolog. 

Így aztán a mostani videóban nemcsak megünnepeljüK a 10 éves Dark Age of Camelotot ("aki" köszöni, nem nőtt óriásira, de jól van), hanem egy 16 perces videóban megtekinthetjük, hogyan készült a speciális festmény.

Akit maga a 65 dollárért kapható 61 cm * 91,5 cm-es  litográfia érdekel erre a linkre kattintson. Összesen 300 példány készült a műből (a művész aláírásával), szóval nem szabad sokat tétovázni.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)