Hirdetés

Dark and Light - 12 év után idén talán megjelenhet

|

Az MMORPG már elérhető a Steam Early Access kínálatában, és a fejlesztők szerint még az év végéig befejezhetik a teljes játékot.

Hirdetés

A Snail Games USA csapata immáron 12 éve dolgozik a Dark and Light projekten, és úgy tűnik, idén végre sikerül száz százalékosan befejezni a játékot.

Hirdetés

Az MMO-nak az eredeti tervek szerint még tavaly fel kellett volna kerülnie az Early Accessre, de csak a napokban sikerült a launch. Az már tudjuk, hogy néhány játék eléggé be tud ragadni, és évekig tengődik ebben a "béta" státuszban, de a fejlesztők még ebben az évben, várhatóan az utolsó negyedévben már ki akarják adni a teljes játékot.

A Dark and Light kapott egy akciódús launch trailert is, ezt alább meg is nézhetitek. A fantasy világ már most igen szépen mutat, de varázslatból, csatából és hatalmas szörnyekből sincsen hiány. Na és persze a sárkányok sem maradhattak ki a kalandból.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)