Hirdetés

Dark Messiah Exkluzív GSTV

|

Sajnálatos módon az októberi GameStar DVD mellékletére hibásan került fel a Dark Messiah of Might and Magic című fantasy akciójáték exkluzív bemutató videója. A kellemetlenségeket most úgy szeretnénk enyhíteni, hogy az alábbiakban bárki által letölthetővé és megtekinthetővé tesszük az anyagot.

Hirdetés

A videóban két GameStar szerkesztő, Dragon György (Gyu) és Herpai Gergely (Bad Sector) elemzi az alkotást. Mivel a Ubisoft kiadó olyan tesztváltozatot küldött a játékból, mely még nincs tökéletesen optimalizálva, így néhány jelenet egy picit szaggat a magas gépigény miatt, ami a program futtatása közben az igencsak nagy memóriaigénynek tudható be. A Dark Messiah végleges változata, mely a napokban készült el, természetesen ezek a hibák már nem fordulnak majd elő. Most pedig következzen a videó!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)