Hirdetés

Dark Messiah készülg'

|

Na jó, a játék címe nem teljesen ez, hanem Dark Messiah of Might And Magic, de címnek hosszú lett volna, egy napra meg elég egy darab elmebeteg rövidítés :) Amit azonban a játékról tudni kell: Ubisoft bácsi adja ki, szóval örülünk. Arkane Studios fejleszti, akik anno elismerést kaptak az Arx Fatalis után/miatt. Egyébként egy FPS-ről van szó, többet nem tudni... vagy mégis? Furcsán deja vu lehet a Might & Magic a cím végén :) Na ugye, a játék a jó öreg M&M univerzumban játszódik. Ja, az Arkane meg meglicenszelte a Valve Source endzsinjét, szóval a grafikával nem hiszem hogy bajok lennének :) Majd... egy év múlva.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)