Hirdetés

Dark Souls III - bejelentésre készül a From Software

|

Régóta nem hallottunk már a Dark Souls III-ról, de a From Software nem felejtette el, hogy ígért még két DLC-t, és már azt is tudjuk, hogy mikor jelenthetik be az egyiket.

Hirdetés

Az utóbbi idők legérdekesebb Dark Souls III híre az a srác volt, aki egy táncszőnyeggel ölte a bossokat, ebből is látható, hogy mennyire ki vagyunk éhezve további tartalmakra. Szerencsére a From Software műhelyében nem csak három titokzatos projekt készül, hanem a durván fogyó Dark Souls III bővítményei is, amelyek közül az elsőre őszig kell várnunk. 

A DLC-k tartalmáról egyelőre hivatalosan semmit sem tudunk, de a Dark Souls Twitteren felbukkant információ alapján ez hamarosan változhat. A Bandai Namco egy fotóval árulta el, hogy nagy bejelentésre készülnek augusztus 24-én a Dark Souls III-mal kapcsolatban, amely nagy valószínűséggel az őszi DLC bemutatása lesz: 

A korábbi szivárgásból kiderült, hogy a csomagok vadonatúj területekkel, ellenfelekkel, bossokkal, fegyverekkel és páncélokkal egészítik ki a Dark Souls III-at. A róla készült tesztünket olvastátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)