Hirdetés

Dark Souls - a Twitch közössége már lenyomta az első bosst

|

Ugyan kicsit bele kellett nyúlni a játék kódjába, de a több ezer kommentelőnek sikerült túljutni a Dark Souls első komolyabb kihívásán.

Hirdetés

A Twitch plays játékok sosem haladtak túl dinamikusan, de ha egy olyan könyörtelen dologról van szó, mint a Dark Souls, akkor érezhető volt, hogy itt bizony nem számíthatunk hatalmas sikerekre. Az első napokban a játékosoknak a legelső szobából sem sikerült kijutni, köszönhetően főleg azonak a trolloknak, akik mindent megtettek, hogy tönkretegyék mások szórakozását.

A játék kitalálói is érezték, hogy a projekt kudarcba fulladt, ezért valami olyan megoldást kellett találniuk, amivel valahogy segíthetnek a játékos kedvű nézőknek. A srácoknak hat nap után sikerült megoldani, hogy egy kicsit átalakítsák a játékot, ezzel esélyt adjanak a játékosoknak, akik az új módszerrel le is nyomták a Dark Souls első bossát, az Asylum Demont.

Watch live video from TwitchPlaysDark on www.twitch.tv

A trükk lényege, hogy miután a karakter végrehajt egy cselekvést, a játék 20-30 másodpercre megáll, ez idő alatt pedig a kommentelők szavazhatnak, hogy mi legyen a következő mozdulat. Bár a Dark Souls egy online játék, amelyben eredetileg nem lehet így megállítani a játékmenetet, a készítők valahogy meghackelték az egész rendszert, így gyakorlatilag egy körökre osztott változatot alkotva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)