Hirdetés

Dark Souls II - a srác, aki legitározta a főellenséget

|

Van egy bátor kalandorunk, aki annak idején gitárral játszotta végig a Dark Souls első részét. Na, ő most fejezte be a másodikat.

Hirdetés

Bearzly PC-n, egyedi gombbeállításokat használva, egy Rock Band gitárral játszotta végig a Dark Souls II-t. Hosszú útja során rengetegszer zuhant le sziklákról, és problémásan győzte le az Ancient Dragont, de összesen csak 92-szer halt meg. 

Ezt mi még normális irányítással is csak nehezen tudnánk abszolválni, de Bearzly barátunk nem hétköznapi RPG fan. Emberünknek Twitch csatornája is van, ahol olyan videókkal szórakoztatja a közönséget, mint a lenti csoda, ahol Darklurkerrel való küzdelmét láthatjuk. Egyébként emberünk következő célja, hogy WiiMote segítségével játssza végig a Dark Souls első részét. Bátor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)