Hirdetés

Dark Souls III launch trailer - erre nincsenek szavak

|

Látványos, hangulatos, baljós és meglehetősen spoileres trailerrel indítja útjára a Dark Souls III-at a Bandai Namco.

Hirdetés

"Atyaúristen!" - tört fel belőlem önkéntelenül a fájdalommal teli sóhaj, mikor végignéztem a Dark Souls III utolsó trailerét.

Ma jelent meg PC-re (nem problémamentesen), PlayStation 4-re és Xbox One-ra a From Software legújabb halálszimulátora, a Dark Souls III, amellyel kapcsolatban már Ben Affleck is "kifejtette a véleményét", viszont a marketingesek még tartogattak számunkra egy másik meglepetést is. A játék launch trailere kétségkívül az utóbbi évek egyik legjobbja, megvan benne minden, ami miatt gyermeki lelkesedéssel rohannánk a boltba Dark Souls III-at venni, de aki hozzám hasonlóan nem szereti, ha előre lelövik akárcsak a legkisebb meglepetést is, az alaposan gondolja meg a megtekintését, ugyanis még a videó leírása is figyelmeztet a spoilerekre: 

Ami a Dark Souls III launch trailer aláfestő zenéjét illeti, Hozier-től az In The Woods Somewhere az, ha esetleg keresnétek. Ti beszerzitek majd a From Software új játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)