Hirdetés

Dark Souls III - pénteken jön az új frissítés

|

A Bandai Namco bejelentette a következő patch megjelenési dátumát. Komoly egyensúlybeli változások jönnek.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Dark Souls III PVP Arena, de azt még nem ez a patch hozta el. Mielőtt egymásnak eshetnénk a hófödte csatatereken, a From Software rendbe akarta tenni a poise-t. A pénteken érkező javítás után ennek nagyobb hatása lesz nehezebb fegyverekre és páncélokra.

A javítás rendbe teszi a "lenyakazó" animációt a kaszák használatának esetében, kijavítja a bugot, aminek köszönhetően jóval több staminát fogyasztott a csákánnyal csapkodás, mint kellett volna, és kigyomlálja a hibát, ami miatt a Farron Greatsword megakadályozta a dash támadást.

Akit érdekel a hibajavítások teljes listája, az megtalálja azt a Dark Souls III hivatalos Facebook oldalán. Próbálgassátok majd az új erőviszonyokat, mert 25-én érkezik az első fizetős DLC, ahol szükségetek lesz minden tudásotokra a sikerhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)